top of page
Αναζήτηση
Vasilis Dakouris

Η Alliance στο All Things Security Conference 2021



Το All Things Security Conference 2021 έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει καινοτόμες πολιτικές, πρακτικές, στρατηγικές, τεχνολογικές λύσεις και συζητήσεις, που θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων για την φυσική ασφάλεια , προστασία και έλεγχο των εγκαταστάσεων και χώρων φέρνοντας σε επαφή τους επαγγελματίες της ασφάλειας από όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας για την ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και δικτύωση.


Η Alliance Security Consulting συμμετέχει στο Συνέδριο, με την παρουσίαση ενός case study από τον Εμπορικό Διευθυντή, κ. Βασίλη Ντάκουρη, εστιάζοντας στις έννοιες της βιωσιμότητας ενός Ενοποιημένου Συστήματος Ασφαλείας και των Συμμαχιών που πρέπει να αναπτυχθούν για την υλοποίησή του.


Σε αυτή την παρουσίαση υποστηρίζουμε ότι ενώ τα περισσότερα συστήματα σήμερα κατασκευάζονται με τα επιτεύγματα και τους περιορισμούς των τεχνολογικών εξελίξεων ως κύριο προβληματισμό, η ασφάλεια απαιτεί επίσης την ενσωμάτωση της έννοιας της βιωσιμότητας: περιβαλλοντικές επιπτώσεις, πρόβλεψη και προετοιμασία των συστημάτων για απειλές που δεν είναι γνωστές σήμερα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Σε αυτό το case study, θέτουμε το όραμά μας για βιώσιμη ασφάλεια. Συνοψίζουμε τις κύριες προκλήσεις στην υλοποίηση αυτού του οράματος σε ένα πραγματικό σύστημα, και εντοπίζουμε διάφορες αρχές σχεδιασμού που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και να χρησιμεύσουν ως δομικά στοιχεία για την επίτευξη αυτού του οράματος.


Η επίτευξη βιώσιμης ασφάλειας είναι μια σημαντική πρόκληση. Υπερβαίνει κατά πολύ τις συζητήσεις για την οικοδόμηση ασφαλών συστημάτων, διότι απαιτεί την εξέταση καινοφανών πτυχών και την πρόβλεψη πέρα από τον ορατό ορίζοντα. Υπερβαίνει επίσης την τρέχουσα σκέψη μας για την ασφάλεια διευρύνοντας το πεδίο εφαρμογής ώστε να συμπεριλάβει περιβαλλοντικές απαιτήσεις, κοινωνικές και οικονομικές διαστάσεις.

68 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page